Advies

BTV Techniek kan u deskundig adviseren over de mogelijkheden van een eventueel aan te schaffen, uit te breiden of te onderhouden technische installatie.

De wensen van de opdrachtgever, de huidige eisen en een gebruiksvriendelijke bediening vormen de kernpunten bij het ontwerp van een installatie.

Door ons vanaf het begin te betrekken bij het ontwerp van de installatie kan, in overleg met de opdrachtgever, in een vroeg stadium worden bepaald hoe de installatie dient te worden opgebouwd en welke componenten hiervoor het best toepasbaar zijn. Dit heeft als voordeel dat tijdens het installeren onnodige vragen achterwege blijven en het project soepel verloopt. Uiteraard is er tijdens de uivoering van het project altijd ruimte om ideeën aan te dragen en wijzigingen door te voeren.

Door een goede onderlinge communicatie met de klant of opdrachtgever zijn wij van mening dat we een hoogwaardig en prijstechnisch interessant product kunnen leveren.

BTV Techniek spitst zich op dit moment ook steeds meer op de werktuigkundige installaties. In samenwerking met collega bedrijven kunnen we u een compleet pakket aanbieden met betrekking tot de volgende disciplines: Werktuigkundige installaties, sanitaire installaties etc.

Zoals u ziet bent u bij ons aan het juiste adres voor een compleet pakket aan installatie werkzaamheden. Is uw interesse gerezen of heeft vragen neemt u dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een op maat gemaakte offerte.

BTV Techniek, vakkundig en betrouwbaar

©2016 BTV Techniek  | website: Webton.nl