Camerabewaking

Camerasystemen hebben een registrerende functie van de gebeurtenissen in en om uw pand. Meestal wordt een camerasysteem uitgerust met de mogelijkheid om de beelden op te nemen. Zo kunt u later met een gewaarmerkte opname naar een instantie die de beelden verder onderzoekt. In veel gevallen kunnen opgenomen beelden worden gebruikt, mits ze op de toegestane wijze zijn verkregen en opgeslagen.

De verschillen in camerasystemen zijn erg groot. Zo zijn er diverse soorten camera’s, monitoren, recorders, objectieven etc. Het is belangrijk om te weten wat u bij de aanschaf van een camerasysteem verwacht van dit systeem en wat u er mee wilt zien. Tijdens een ori├źnterend gesprek komen al deze vragen aan bod en wordt er naderhand een offerte uitgebracht waarin alle wensen zijn verwerkt met daarbij de juiste keuze van de toe te passen materialen.

Het is momenteel mogelijk om camerasystemen te installeren die beelden transporten via coax-bekabeling, netwerkbekabeling (IP-camera’s), glasvezelbekabeling en draadloze verbindingen. Bij het opnemen van camera’s in een bestaand netwerk wordt altijd in overleg met de systeembeheerder gekeken naar de maximaal toelaatbare netwerkbelasting. Bij de meeste systemen is het momenteel mogelijk om van afstand in te loggen en de situatie ter plaatse te bekijken.

Dat camera’s niet zomaar overal kunnen worden toegepast zal duidelijk zijn, dit in verband met de wet op de bescherming van de privacy. BTV Techniek kan u hierover verder inlichten.

BTV Techniek, vakkundig en betrouwbaar

┬ę2016 BTV Techniek  | website: Webton.nl