Inbraak

Beveilig uw waardevolle bezittingen en uzelf met een inbraak- en brandbeveiliging van BTV Techniek.

Regelmatig staat weer in de krant te lezen dat er op diverse plaatsen is ingebroken. Tegenwoordig gaat een inbraak vaak gepaard met vandalisme of brandstichting. U moet er niet aan denken dat u slachtoffer wordt van een dergelijke actie, alleen al het idee dat er een vreemd persoon in uw woning of bedrijf is geweest brengt bij veel mensen een beangstigend gevoel naar boven.

Een combinatie van een gedegen bouwkundige en snel reagerende elektronische beveiliging maken uw pand voor een inbreker oninteressant, immers een inbreker wil snel en onopgemerkt naar binnen om zijn slag te slaan. Omdat het ook niet de bedoeling is om van uw pand een onneembare vesting te maken is het van belang om conform de huidige eisen en uw wensen een situatie relevant beveiligingsplan te maken.

Door de grote diversiteit van beveiligingssystemen en de toepasbaarheid hiervan komen wij dan ook altijd ter plaatse de beveiliging opnemen en kunnen wij ons aan u voorstellen als bedrijf. Deze nauwe samenwerking met de klant resulteert in een prettige samenwerking en een goed werkend en gebruiksvriendelijk systeem.

De elektronische inbraakbeveiligingssystemen kunnen desgewenst gecertificeerd worden opgeleverd.
Voor informatie of een offerte kunt u vrijblijvend met ons contact opnemen.

BTV Techniek, vakkundig en betrouwbaar

©2016 BTV Techniek  | website: Webton.nl