Beveiligingstechniek

U moet er niet aan denken dat uw bedrijf of woonhuis ten prooi valt aan inbraak of brand. Uw persoonlijke bezittingen zijn er ineens niet meer en u vraagt zich achteraf af, of u dit had kunnen voorkomen. Een poging tot inbraak of het ontstaan van brand is nooit volledig uit te sluiten, echter kan dit wel in een zo vroeg mogelijk stadium ontdekt worden waardoor de eventuele schade beperkt blijft.

Door het laten installeren van een beveiligingssysteem wordt een poging tot inbraak of het ontstaan van brand zo vroeg mogelijk ontdekt en eventueel doorgemeld naar een meldkamer, die vervolgens de hulpdiensten alarmeert.

Steeds meer wordt er tegenwoordig gebruik gemaakt van camerasystemen, die erop gericht zijn om de gebeurtenissen in en om uw bedrijf of woonhuis te registreren en vast te leggen. Met plaatsing van een dergelijk systeem moet er altijd rekening worden gehouden met de wet op de privacy.

Om niet iedereen ongemerkt uw pand te laten betreden, kan er gekozen worden om een toegangscontrolesysteem aan te schaffen. Bij het aanschaffen van een toegangscontrolesysteem is het altijd belangrijk om uw pand toegangsvriendelijk te houden.

Enkele voorbeelden van beveiligingssystemen zijn:

B.T.V. Techniek kan deze systemen combineren tot één geheel, zodat u eenvoudig alle gebeurtenissen en handelingen kunt aflezen, bekijken, regelen en beheren middels één softwarepakket.

BTV Techniek, vakkundig en betrouwbaar

©2016 BTV Techniek  | website: Webton.nl