Communicatietechniek

De communicatieve bereikbaarheid van uw bedrijf/woning is van groot belang voor het functioneren van alledag. Met een goed intern netwerk bent u altijd bereikbaar en functioneert uw interne organisatie optimaal.

Een netwerk dat in een bedrijf wordt aangelegd moet snel en betrouwbaar zijn. Door het toepassen van de juiste materialen en het aanleggen conform de voorschriften wordt hieraan voldaan. Aangelegde netwerken worden getest op hun juiste functioneren. Bij oplevering kunt u desgewenst een meetrapport krijgen van het netwerk wat u de zekerheid geeft dat de beoogde prestaties ook behaald kunnen worden. Tevens is het mogelijk dat de netwerken gecertificeerd worden opgeleverd.

De netwerken worden volledig door ons aangelegd met levering van patchkast, patchpanels en rangeerstroken. Netwerken kunnen worden uitgevoerd in UTP/STP en glasvezel bekabeling, dit alles in diverse uitvoeringsvormen/classes van de gewenste bekabeling.

Tevens is het mogelijk om diverse hardware componenten via ons geleverd te krijgen zoals netwerk switches en no-break systemen.

Bij oplevering is uw netwerk gebruiksklaar en getest en kunt u direct van start met uw werkzaamheden.

BTV Techniek, vakkundig en betrouwbaar

©2016 BTV Techniek  | website: Webton.nl